Yasser

 Interview

De 19-jarige is dit jaar begonnen met de studie bedrijfskunde aan de Haagse Hogeschool. Toen Yasser net in Nederland was heeft hij twee jaar lessen gevolgd op de ISK. “Na de ISK ben ik naar het MBO gegaan om de opleiding financieel administratief medewerker te volgen. In het begin van mijn opleiding haalde ik hele goede cijfers en mijn docent was hier erg blij mee. Toen ik deze goede cijfers haalde ben ik naar Edu4U gegaan om de cursus wiskunde B te volgen. Na het afronden van wiskunde B ben ik Nederlands en Engels gaan volgen om mijn taal te verbeteren. Ik heb de directeur van Edu4U om advies gevraagd over wat ik het beste kon doen. Hij heeft mij gemotiveerd om zo snel mogelijk te beginnen met een HBO opleiding. Ik heb een capaciteiten test moeten doen voor de HBO opleiding bedrijfskunde en hiervoor ben ik geslaagd.
 
Toen ik jong was wilde ik graag dokter of engenier worden. Toen ik 16 jaar was heb ik besloten om de financiële richting op te gaan. Ik ben erg goed in rekenen en vind dit leuk. Ik was begonnen met de MBO opleiding om te kijken hoe de financiële richting is. Dit is mij zo goed bevallen, dat ik nu ben gestart met een HBO opleiding in dezelfde richting.
 
Door hard te werken sprak ik snel de taal. Mijn advies aan nieuwkomers is om snel naar Edu4U te gaan. Je kijkt samen naar hoe je je dromen werkelijkheid kan laten worden en hierbij krijg je de juiste begeleiding.”
Arrow-up