Revit Cursus

Revit is één van de belangrijkste software programma’s waarmee je het architectonische werkveld  kunt betreden. Werken in deze BIM-omgeving is nu en in de toekomst dé grootste en beste software tool voor architecten, aannemers, ontwerpers en bouwkundig tekenaars. Een snelle zoektocht op LinkedIn laat zien  dat er momenteel meer dan 6500 banen beschikbaar zijn waarbij ervaring met Revit gevraagd wordt. Deze Arabisch gesproken cursus behandelt alle informatie over het werken met Revit, voor beginners tot gevorderden.

De cursus geeft jou de mogelijkheid om te leren en te oefenen met verschillende projecten. Je leert alles wat je moet weten om professionele BIM-projecten te kunnen maken. In de cursus behandelen we 12 essentiële vaardigheden om slim en nauwkeurig met Revit te kunnen werken. We eindigen de lessen met een trainingsproject waarin alle 12 nieuw geleerde kennis en vaardigheden toegepast zullenworden.  Zo zullen we er zeker van zijn dat alle cursisten alle Revit vaardigheden corrcet hebben geleerd.

 

Inhoud: 

1-Schermindeling

2-Project browser

3-Navigeren

4-Nieuwe elementen creëren

5-Templates

6-Categories, Families, Types, Instances

7-Aanzichten en doorsneden definieer

8-Modellering Families in Revit

9-Gereedschap aanpassen

10-Render in Revit

11-Schedules

12-Layout en afdrukken

 

Duur:

De cursus duurt in totaal ongeveer 28 uur. Het zal worden verdeeld in; 2 uur voor elk van de 12 onderwerpen die ik noemde en 4 uur voor trainingsproject.

Dus in totaal 2 (uur) * 12(vaardigheid) = 24 + 4 (opleidingsproject) = 28 uur.

Studiemateriaal: eigen schoolmateriaal

Certificaat van deelname: ja

Kosten: 1000,- euro

Vragen over STAP-budget: kunt u contact opnemen met tel/whatsapp: 0615165727