Personal Leadership Course

 cursus informatie

In samenwerking met de Transformatiegroep bieden wij een cursus ‘Personal Leadership Skills’ aan.

Bij de Transformatiegroep staat verbindend leiderschap centraal. Tijdens deze cursus zullen de deelnemers op een leuke, interactieve manier technieken leren hoe zij hun persoonlijk leiderschap kunnen verbeteren en makkelijker in een studie of professionele omgeving in Nederland kunnen functioneren. De tips & tricks die je tijdens deze cursus zult krijgen van deze twee ervaren professionals, zullen overal van pas komen! Denk maar aan het samenwerken in groepjes tijdens je studie of met je collega’s, het solliciteren voor een stageplek of baan, het presenteren van jezelf … en ga zo maar door! Meedoen aan deze cursus is ook een mooie bijdrage voor je CV, want aan het eind van de cursus krijg je een certificaat van de Transformatiegroep.

De cursus zal gegeven worden door Derk Egeler (een ervaren consultant, partner van de Transformatiegroep en lid van RvT van the Foundation for Natural Leadership) en Marina van Notten ( partner bij Profonte en lid van Raad van Toezicht van Pax, de vredesorganisatie). 

Derk Egeler

Derk Egeler is een ervaren consultant en partner bij de Transformatie Groep. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in verschillende management en bestuurlijke functies in verschillende organisaties zoals: Bols Royal Distilleries en de Amsterdam RAI. Tevens is hij voorzitter van the Foundation for Natural Leadership. Onder zijn specialiteiten vallen: natuurlijk leiderschap, high performance teams, transformatieprocessen en mediation. Derk heeft een sterke passie voor het verbinden van mensen en teams met zichzelf en met elkaar door de natuur.

Marina van Notten

Marina van Notten werkte als consultant bij de Boston Consulting Group en bekleedde diverse managementposities bij de Verenigde Nederlandse Uitgeverijen (VNU) met name op het gebied van Artificial Intelligence. Ze is nu partner bij Profonte als adviseur voor social entreprises. Marina is Lid van de Raad van Toezicht van Pax, de vredesorganisatie. Ook is zij actief betrokken bij verschillende initiatieven voor Nieuwkomers. Ook heeft zij een sterke passie met het verbinden van mensen. Haar specialiteiten zijn ondernemerschap, coaching en creatieve processen.

Tijdens deze cursus zullen de deelnemers op een leuke, interactieve manier technieken leren hoe zij hun persoonlijk leiderschap kunnen verbeteren en makkelijker in een studie of professionele omgeving in Nederland kunnen functioneren. De tips & tricks die je tijdens deze cursus zult krijgen van deze twee ervaren professionals, zullen overal van pas komen! Denk maar aan het samenwerken in groepjes tijdens je studie of met je collega’s, het solliciteren voor een stageplek of baan, het presenteren van jezelf … en ga zo maar door! Meedoen aan deze cursus is ook een mooie bijdrage voor je CV, want aan het eind van de cursus krijg je een certificaat van de Transformatiegroep.

Data van de cursus: 4, 5 en 11  juni 2022 van 14:30-17:30.

Aanmelden via https://forms.gle/6ko5gxmsWxv3LiHT6

Duur cursus: 9 uur

Studiebelasting: 6 uur

Waar: Vrije Universiteit Amsterdam

Prijs: 300 euro*

*Indien student geen financiële tegemoetkoming krijgt, dan krijgt de student 50% korting op de cursusprijs.

Minimaal niveau Nederlandse taal: B2

Studiemateriaal: Wordt door ons aangeleverd.

Certificaat van deelname: Ja